Promovare via Google

Astăzi, 8 noiembrie e o zi mare pentru România fiind Sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril pentru că  foarte mulți români poartă aceste nume sfinte .

Tot astăzi Google are pe pagina de pornire un super-logo,personajul Dracula.E știut de foarte multă vreme faptul că în lume, România este asociată cu puține  nume-simbol iar unul dintre acestea este cel al lui Dracula.

Imagine

Văzând acest logo al Google este posibil ca foarte mulți dintre cei 1,5 miliarde de utiizatori ai paginii să facă conexiuni între Dracula și România.Este o ocazie foarte bună ca țara noastră să își mărească numărul de turiști sau măcar numărul de persoane interesate de acestă țară,de obiceiurile și valorile ei.Din acestă situație noi avem numai de câștigat .

Bram Stoker, creatorul personajului „Dracula” este omagiat astăzi de Google, cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la naşterea sa.Pe numele său real Abraham Stoker, scriitorul s-a născut pe 8 noiembrie 1847, în Irlanda, la Dublin şi a rămas în istoria literaturii drept părintele celui mai cunoscut vampir, Dracula.

Voi credeți că legenda lui Dracula poate înmulți numărul turiștilor străini în România?

5 gânduri despre „Promovare via Google

      1. liali

        nu consider ca asta ne mai tine inca vii….daca se intampla maine prin absurditate o catastrofa si omoara toata populatia globului mai putin pe cea a romaniei???vom fi singurii in viata si singurii care vor mai stii de dracula:))

  1. Pingback: România-centrul lumii | Corina Lăzărescu

  2. Pingback: România-centrul lumii | Corina Lăzărescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s