E marţi,13

Afară e ceaţă şi frig .E marţi ,13 ,o atmosferă ca în filmele de groază parcă desprinsă din poeziile lui Bacovia.Eu astăzi le văd pe toate ca fiind parte din acelaşi tablou:e noiembrie, e 13 noiembrie,marţi, zi cu dublu ghinion pentru unii cu şi fără pisici, fără pisici negre căci despre astea vorbesc. Se aude prin târg cum că pisicile negre ar fi aducătoare de ghinion.

Personal cred că poţi să ai ghinion fie că e marţi ,sâmbătă sau duminică dar poţi să fii şi la extrema cealaltă şi anume să semnezi un contract important în zilele de 13 sau să câştigi excursia dorită tot în 13. Ţine foarte mult de ceea ce atragi spre tine ,ce energii atragi ,ce stare de spirit ai şi câtă importanţă acorzi lucrurilor mărunte.

Ştii ceva :Vera,verişoara mea are o pisică neagră de vreo 3 ani, i s-a spart oglinda în nu ştiu câte bucăţele  şi zău dacă i s-a întâmplat ceva rău.Tu crezi în superstiții?

4 gânduri despre „E marţi,13

  1. liali

    :)) superstitii
    si eu am spart o oglinda cand eram mai mica si una de aproape un metru si jumatate….si nu cred ca tot ce mi s-a intamplat in anul care a urmat sau in anii care au urmat a fost produs de oglinda aia nenorocita,deoarece oamenii sunt singurele persoane care atrag raul nu pisica sau oglinda sau trecutul pe sub o scara sau mai stiu eu ce superstitii.
    a si app eu cand eram mai mica si era zi de 13 si marti aveam norocul sa nu ma asculte la scoala:))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s