întâmplare nașpa

Stateam în pat și căutam niște fotografii vechi în laptop.Instantaneu robinetul de la calorifer a zburat și un jet puternic de apă zbura prin camera mea.

Tot ce aveam de făcut era să țin mâna acolo pe post de dop ca să opresc apa de pe toata coloana căminului și să nu mai curgă la mine în camera .Am stat vreo 10 minute acolo fără să mă mișc după care mâinile au început să îmi amorțească.

Mocheta din camera a absorbit toată apa care s-a prelins pe lângă mâna mea,lucrurile care erau așezate pe jos aproape începuseră să plutească ,jumătate din cameră era inundată și apoi toată camera.

Instalatorii au venit după aproximativ 15 minute pentru că avem treabă la centrala,făceau probe ca să putem primi și noi căldură până înainte de Crăciun.Au motivat totul ca fiind accident și au înlocuit  robinetul caloriferului cu altul nou .Mi-au zis răspicat că nu sunt singura din cămin care s-a inundat și că mai sunt și alții în situația asta .Au plecat …Eu am rămas cu multă apă în cameră ,cu absolut toate lucrurile stropite cu apă murdară pentru că oamenii au mărit presiunea fără să își dea seama că e posibil să crape instalația .

A durat vreo două ore să mut toate lucrurile, să strâng apa ,să șterg și să le pun la locul lor .În final căldură tot nu e pentru că oamenii cred că s-au plictisit și au plecat acasă.

Am avut o după amiază tare distractivă …Fotografii cu dezastrul nu am ,nu mai aveam starea necesară să fac foto când era apa de-o palmă prin cameră.

Mulțumesc colegilor care m-au ajutat să strâng apa !

2 gânduri despre „întâmplare nașpa

  1. liali

    minunata aventura ai mai avut …mai bine nu aveai parte de ea,dar poti privi partea buna a intamplarii,cum ar fi ca nu ai fost singura din camin,ca ai avut ce sa ne povestesti noua si ca ai avut colegi de gasca care te-au ajutata;)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s