Isterie generală

Mâine e vineri ,o zi cât se poate de banală pentru unii dar foarte mult aşteptată de alţii.E Black Friday ,ziua în care ni se promit mega-reduceri de preţ la diverse articole .

 

Promoţiile şi reducerile în ziua de 23 noiembrie vor începe la unele magazine de la ora 00:00 iar la altele de la ora 05:00 dimineaţa. Poţi să achiziţionezi  tablete, laptopuri, telefoane mobile, aparate foto şi camere video, console pentru jocuri, electrocasnice ,  haine şi accesorii, ceasuri sau jucării şi hăinuţe pentru copii.

Punctul pe care vor să-l atingă magazinele e atragerea  clienţilor în număr cât mai mare şi implicit a profiturilor  considerabile . Pe 23 noiembrie la Altex vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice, a anunţat compania pe site-ul oficial.

Magazinul F64, lider pe piaţa de echipamente foto din Romania, a anunţat reduceri de pana la 50% atat pentru aparatele foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor. Campania BLACK FRIDAY 2012 la F64 Studio va incepe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 şi se va prelungi şi în week-end, până duminică, 25 noiembrie, ora 23:59

 BLACK FRIDAY este denumirea zilei de vineri de după sarbatoarea americană Thanksgiving Day .Acesta este ziua în care începe oficial sezonul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. La noi marile magazile au transformat această zi chiar şi într-o săptămână în unele cazuri .

Cred că e foarte important să investeşti într-un produs care să îţi fie util şi nu să-l achiziţionezi doar pentru că e redus!

Tu ai aşteptat Black Friday?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s