Legenda vie

Am avut un vis tare ciudat, se făcea că eram singură într-un tren care ducea nicăieri. La un moment dat trenul decelerase iar în câteva momente era nemișcat.

Am coborât , eram înconjurată din toate părțile de ruine și de un peisaj mormântal . Când m-am trezit am stat puțin pe gânduri apoi m-am ridicat din pat.
Datorită acestui vis mi-am adus aminte de un film pe care l-am văzut cu câteva luni în urmă.

Vorbesc despre filmul „I am Legend”, în care acțiunea este similară cu ceea ce am visat eu.
Acest film este foarte interesant și în cazul în care nu l-ați văzut vi-l recomand .
A fost creat un antidot pentru combatarea cancerului, a dat rezultate foarte bune , însă cu trecerea timpului acest prieten al omului a devenit cel mai mare dușman. Este vorba despre un virus, care a atacat toată planeta, iar din 6 miliarde de oameni , au mai ramas 500 de milioane.
Robert Neville, savant de cea mai înaltă speță este ultimul supravieţuitor din ceea ce a mai rămas din oraşul New York sau poate din întreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, încercând să găsească alţi supravieţuitori care s-ar mai putea găsi în lume.Neville era pândit din întuneric de mutanți , rezultanții virusului și lupta continuu pentru a găsi o soluție.
Povestirea acțiunii e de prisos pentru că apoi descrește interesul la vizionarea filmului.
Este o lecție de imaginație și o provocare de a te pune în situația protagonistului. Lumea modernă nu percepe că tot acest progres nu duce întodeauna la o lume mai bună, iar oamenii nu sunt încă pregătiți să accepte că defapt sunt neînsemnați în univers și soarta lor poate fi radical schimbată .Trebuie să știm că omul nu mai este centrul universului de câteva secole încoace.
Tu ai avut un vis de genul acesta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s