Statistică

E  25 noiembrie ,duminică.

Mă gândeam că acum aproximativ o lună trebuia să îmi fac blog, să scriu aproape zilnic chestii pe el, interesante sau nu –asta era de văzut.Pur şi simplu mă gândeam că nu pot să exprim prea multe pentru prea mulţi dar constat  acum, după ora 19 că m-am cam înşelat .

Atunci totul îmi părea o nebuloasă, ştiam doar puţină teorie şi doar atât .Acum ştiu cu foarte puţin în plus dar am un blog pe care scriu şi care spre surprinderea mea merge în direcţia bună, chiar e vizitat și apreciat .Ştiu că am multe de învăţat, foarte multe dar mai ştiu şi că dacă toate se vor desfăşura treptat blogul va avea la final un scor bun .Eu cred că echilibrul şi eficienţa merg mână în mână.

Statisticile spun că după aproximativ o lună am în total peste 2000 de vizualizări ,peste 100 de aprecieri pe pagina de facebook a blogului, comentarii majoritatea pozitive, constructive şi până acum 27 de postări şi fotografii din ţară .

Săptămâna acesta zelist.ro m-a clasat pe locul 5794 .

Mulţumesc  tuturor pentru ascensiunea vizibilă din ultimele zile :colegelor şi colegilor,prietenilor mei ,prietenelor  prietenului meu şi tuturor cititorilor blogului corinalazarescu.wordpress.com.

7 gânduri despre „Statistică

  1. Diana şi Dan

    Nu întotdeauna succesul unui blogger ţine de statistici dar, cel puţin la început ele sunt binevenite pentru că sunt repere după care te poţi ghida, poţi intui cumva ce subiecte „prind”, ce teme nu interesează. Adevăratul feedback vine însă din comentarii. Felicitări pentru start şi parcursul de până acum, succes pe mai departe, din partea a doi „scriitori” care au blog dar nu sunt bloggeri. 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s